Ismerj meg engem!

Szép Gabriella

Mester Tréner és Szeparációs Szorongás Pro Tréner

A MinDogMind Családi Kutyaoktatás azért jött létre, hogy segítsen a gazdi-kutya kapcsolat felépítésében, mélyítésében, valamint abban, hogy utat nyisson a gazdiknak, hogy a kutyájuk szemszögéből is láthassák a világot és törekedjenek minél jobban megérteni őket.

Fontos számomra, hogy kényszer nélkül tanítsuk meg a kutyákat azokra a feladatokra, viselkedésekre, amelyek nélkülözhetetlenek a közös, harmonikus együttéléshez, megismerve és szem előtt tartva a szükségleteiket, igényeiket.

A kutyaoktatás, kutyakiképzés sajnos egy teljesen szabályozatlan iparág, ahol bárki kutyakiképzőnek, trénernek nevezheti magát, mindenféle szakképesítés nélkül. A vezető, pozitív megerősítésen alapuló kutyaoktatási módszerek elszánt követőjeként és hitelesített képzések tanúsítványaival a zsebemben arra törekszem, hogy a gazdikat és kutyáikat a lehető leghatékonyabban tudjam támogatni tudásommal és tapasztalatommal egyaránt.

Szenvedélyesen segítek azoknak a gazdiknak, akik napi frusztrációval és stresszel küszködnek kutyáik viselkedése miatt, és tanácstalanok, nem tudják, mit tegyenek, hogyan és miben változtassanak. Személyre szabott tanácsokkal, lépésről lépésre haladva dolgozunk, hogy a kutya és a gazdi között tiszta kommunikáció alakuljon ki, ezáltal az együtt töltött időt mind a kutya, mind a gazdi élvezni tudja, maguk mögött hagyva a problémákat, amelyek nap mint nap feszültséget keltenek, és egy harmonikus élet vegye kezdetét.